Voordelen van de NVE-incassoservice

Wist u dat er in België ruim 9 miljard euro aan openstaande facturen in rook opgaan. Gemiddeld verloor elk Belgische bedrijf op die manier een bedrag gelijk aan 3,1% van de totale omzet. U hebt openstaande facturen. Uw herinneringen blijven onbeantwoord?

NVE en incassobureau Intrum Justitia hebben de handen in elkaar geslagen om de NVE-leden zo goed als mogelijk te ondersteunen via de NVE-incassoservice.

Als herinneringen en aanmaningen niets meer uithalen, dan is het tijd voor een gespecialiseerde aanpak. NVE en het incassokantoor Intrum werkten hiervoor een bijzonder gunstige regeling uit exclusief en gratis voor NVE-leden. Hieronder leest u de voorwaarden.

Klik hier om u te registreren op de NVE-incassoservice

De gunstige voorwaarden van de NVE-incassoservice:

  • Geen abonnementskost (normaliter kost een jaarabonnement 695 euro) voor een onbeperkt aantal dossiers
  • Slechts 20 euro dossierkost (20% reductie op de normale dossierkost)
  • U betaalt Intrum enkel als er centen worden geïnd
  • Voor BTC vorderingen betaalt u nooit meer dan 12% op het geïnde bedrag met een minimum van 15 euro (voor facturen met een maximale ouderdom van 360 dagen). Indien de facturen ouder zijn dan ligt het percentage hoger. Er wordt ook steeds getracht om niet alleen de hoofdsom, maar ook intresten en schadebeding te recupereren. Door met onze incassoservice te werken, kunt u zelfs meer recupereren dan de initiële hoofdsom, indien uw algemene      voorwaarden dit correct omschrijven.
  • Voor BTB vorderingen betaalt u 0% commissie bij een volledige of gedeeltelijke invordering BTB nationaal, de hoofdsom is integraal voor u. Intrum rekent intresten en schadebeding aan voor haar rekening.
  • Klik hier voor de algemene voorwaarden van de incassoservice in detail en NVE-tarieven.

Registreer vandaag nog voor de NVE-incassoservice, uw cashflow vaart er wel bij.